Live & Online Aanbod

Groeien met Lef biedt Live & Online aanbod
Vind hier alle online producten, masterclasses,

informatie over het HSP Café & Live bijeenkomsten

Live & Online Aanbod

Groeien met Lef biedt Live en Online aanbod. Vind hier alle online producten, masterclasses, informatie over HSP Café & Live bijeenkomsten.

Trainingen en Bijeenkomsten voor HSP HSS

Naast coaching biedt Groeien met Lef een divers aanbod aan trainingen en infotainment voor HSP HSS. Zowel in de vorm van Live bijeenkomsten als Online.

Bij Live bijeenkomsten kun je denken aan het maandelijks HSP Café Hoorn, diverse masterclasses over hoogsensitiviteit, stress, HSP en Werk en afwijzingsgevoeligheid, als ook infotainment in de vorm van een Filmavond of een verdiepende workshop.

Online worden er masterclasses en challenges georganiseerd. En kun je interessante content vinden op de eigen social media kanalen. Ook komen er binnenkort diverse downloads, blogs en video's.

Het aanbod varieert van laagdrempelig tot meer uitgebreide producten. Zo kan iedereen profiteren van heldere informatieverstrekking over hoogsensitiviteit.
Het lijkt mij super leuk om via deze wegen kennis te maken met jou!
Dus... bekijk snel het aanbod hieronder. Er zit vast iets voor je bij :-).


Aanbod Live & Online


 Breng me naar het Live aanbod
 Breng me naar het Online aanbod

Live aanbod

HSP Café Hoorn - 

Iedere maand een Café

Kom langs bij het HSP Café Hoorn
en ontmoet gelijkgestemde HSP. 

Zaterdag 2 dec. 10:00 - 12:00uur.

Masterclass -
HSP en HSS

Ontdek je alle uitdagingen, talenten 

en verschillen van HSP en HSS!

Locatie: Hoorn I Donderdag 14 dec.


Wat anderen zeggen over Hedy

Na elke sessie is mijn innerlijk vuurtje steeds maar harder en harder gaan branden ...
Tijdens onze sessies heeft Hedy me geholpen een beeld te vormen wat mijn hoogsensitiviteit juist is, hoe ik ermee om kan gaan en wat voor impact het kan hebben. 

Ik heb ontdekt wat mijn talenten en valkuilen zijn, wat de waardes zijn waar ik naar streef en hoe ik dit zo goed mogelijk kan naleven, hoe ik kan omgaan met afwijzingsgevoeligheid, over- en onderprikkeling en hoe ik met mijn volledige zelf mijn beste leven kan leven. Ik heb angst recht in de ogen gekeken, een compromis gesloten en ben stap voor stap open gebloeid. Ik heb talloze tips en handvaten gekregen die mijn perspectief op mijn leven zoveel beter maken, hoe klein en simpel die dingen ook zijn. Ik heb dus heel veel over mezelf geleerd en ben dit ook gaan toepassen in mijn leven.

Ik zou de handvaten die ik heb mee gekregen voor geen goud kunnen missen en ik ben ontzettend dankbaar voor de vele inzichten die ik heb opgedaan. Na elke sessie is mijn innerlijk vuurtje steeds maar harder en harder gaan branden. En dit is toch wel iets heel krachtig met de kennis dat alle sessies online zijn doorgegaan

Sarah - HSP HSS Coaching
Dankzij deze coaching heb ik de gebeurtenissen van het verleden een plek weten te geven,

Ik ben bij Hedy gekomen omdat ik erachter was gekomen dat ik  hoogsensitief ben. Ook had ik gebeurtenissen van het verleden nog geen plek kunnen geven. Hedy gebruikte verschillende methodes om hiermee aan de slag te gaan.
Ik kwam binnen als een emotionele, onzekere vrouw. Dankzij deze coaching heb ik de gebeurtenissen van het verleden een plek weten te geven, heb ik situaties kunnen accepteren en ben ik erachter gekomen hoe ik mijn hoogsensitiviteit als kracht in kan zetten (ik zag het in het begin eerder als een last) en daarbij mijn grenzen en energie kan bewaken.
Ik ben emotioneel stabieler geworden en een stuk zekerder van mijzelf. Ik snap nu beter hoe ik in elkaar zit en waar ik behoefte aan heb. Ook weet ik hoe ik mijn drukke, altijd actieve gedachten kan filteren en kalmeren. 

Hedy heeft echt een luisterend oor voor je. Ze heeft veel ervaring en kan daardoor juist de perfecte methodes en technieken op een interactieve en creatieve manier inzetten, die ook echt helpen. Ze zet zich 100% voor je in.

Saskia - HSP Coaching
Ik voel mij meer zelfverzekerd en zit lekker in mij vel. Ik heb geleerd dat mij emoties er mogen zijn, ...

 Voordat ik begon aan deze vorm van coaching, stond ik heel anders in het leven. Ik liet mij voornamelijk leiden door anderen en hun gevoelens. Tijdens de coaching sessies heb ik geleerd om zo dicht mogelijk bij mijzelf te blijven.
De sessie hebben mij ontzettend veel inzichten gegeven. Het gaat nu goed met mij! Ik heb in het afgelopen half jaar keuzes gemaakt, daardoor er zoveel deuren voor mij geopend zijn. Ik voel mij meer zelfverzekerd en zit lekker in mij vel. Ik heb geleerd dat mij emoties er mogen zijn, hierdoor merk ik dat dit mij meer rust geeft in mijn dagelijks leven.
Ik ben zo blij dat ik Hedy heb ontmoet. Hedy heeft een grote inlevingsvermogen, en weet de juiste vragen te stellen die je werkelijk aan het denken laat zetten. Daarnaast heeft zij ook een ruimaanbod aan activiteiten, waardoor ik mijzelf beter ben gaan leren kennen en begrijpen.

 Doordat Hedy een ervaringsdeskundige is, heeft zij mij de juiste tools gegeven, zodat ik het hooggevoelige als super power kan gebruiken. Hedy is oprecht geïnteresseerd en heeft een fijne sfeer om over zich heen, waardoor ik mezelf heel gauw kon openstellen. 

Mariëlle - HSP Coaching

Online aanbod

Online Incentive -

Versterk je energie

In de Incentive Versterk je Energie, deel ik 5 waardevolle stappen met jou om je energie te versterken. Doe je mee?
Bij iedere stap hoort een module, die wekelijks wordt vrijgegeven. Hierdoor kun jij in 6 weken al meer energie ervaren! Wil je er langer over doen? Geen probleem. Al het materiaal blijft beschikbaar tot het einde van dit jaar.

Het aanbod zal gevarieerd zijn, wat betekent dat je een mooie mix krijgt van informatie en oefeningen in de vorm van downloads, beeld en audio.
Tevens is er een mogelijkheid tot het bijboeken van een live Q&A, waarin ik vragen zal beantwoorden.
Deze incentive is volledig online te volgen in een besloten online-omgeving. Geen standaard tips. Je gaat zelf aan de slag en de diepte in.
Je krijgt 5 waardevolle modules ondersteunt met werkboek en audio.
Let's go! Doe mee, om jouw energie te versterken als HSP.

Online Live Q&A

Super waardevol!
Stel je vragen tijdens de maandelijkse live Q&A sessie.
Iedere derde vrijdag van de maand om 10:00uur.
Ga voor jezelf de diepte in en leer ook van de vragen van andere deelnemers!
Ben je er toch niet live bij? Jouw vraag wordt dan persoonlijk per mail beantwoord.

Waarom een Live Q&A?

  • Ga de diepte in op jouw vragen
  • Leer van andere deelnemers
  • Persoonlijk en mega waardevol
  • 1 uur lang jouw vragen stellen
  • Voordeliger dan een coachsessie!

Doe je mee?
Eerst volgende sessie: vrijdag 19 jan. om 10:00uur

Binnenkort meer Online Aanbod

Ervaring als online coach

+4 jaar ervaring in online coachtrajecten

Ook internationale coachtrajecten

E-coach bij Anahata Coaching & Training


Heeft online coachtrajecten gedaan voor

DSV Leven

Hoogeschool van Amsterdam

de Rechtspraak

Gemeente Rotterdam

Werkt samen met

Anahata Coaching
HSP at Work
Kunst na Arbeid
Week van de HSP
"   DIT IS DE PLEK VOOR WEZENLIJKE VERANDERING! 

LEEF OP EEN MANIER DIE GOED IS VOOR JOU.

Behoefte aan ervaringsverhalen?

HSP HSS Coaching

HSP en WERK Trajecten

ONLINE Coaching

Ik ben Hedy van Ophem


HSP HSS Work & Life Coach I
Bewustzijnscoach


 M: 06 – 123 21 622
 E: info@groeienmetlef.nl