In 6 weken meer energie

Reken af met de dingen die MOETEN en kies voor meer WILLEN in je leven!

 In 6 weken meer energie

Reken af met de dingen die MOETEN en kies voor meer WILLEN in je leven!

 • In 5 waardevolle stappen afrekenen met excuses, moetjes en het twijfelgevoel wat je energieniveau steeds weer remt
 • Maak balans op! Wees echt eerlijk naar jezelf en stop met vechten tegen de realiteit
 • Voel alles! Leer ook ongemakkelijke gevoelens te voelen. Durf ze toe te staan. Zodat de energie weer gaat stromen. 
 • Stem af op waar je naar verlangt en kom in contact met je dromen, idealen en zingeving. De drijvende kracht die beweging brengt van 'Niet dit' naar 'Yes, dit wel'.
 • Shift jouw energie van een tekort, naar wat is er allemaal mogelijk voor mij! We gaan moed inzetten om te groeien.
 • Houd jezelf niet langer klein, stop met please-gedrag en omarm een leven vol zelfleiderschap door voor jezelf te kiezen
 • Beproefde en ervaringsgerichte methoden om je zelfinzicht en daadkracht te vergroten
 • Mindset en visualisatie technieken om je twijfel en je innerlijke criticus een toontje lager te laten zingen. Richt je op JOUW verlangen en moed!
 • Optioneel: online coaching d.m.v. 3 live Q&A's

null

Versterk je Energie

Online programma

     Nu voor € 47,-!    

null

 • In 5 waardevolle stappen afrekenen met excuses, moetjes en het twijfelgevoel wat je energieniveau steeds weer remt
 • Maak balans op! Wees echt eerlijk naar jezelf en stop met vechten tegen de realiteit
 • Voel alles! Leer ook ongemakkelijke gevoelens te voelen. Durf ze toe te staan. Zodat de energie weer gaat stromen. 
 • Stem af op waar je naar verlangt en kom in contact met je dromen, idealen en zingeving. De drijvende kracht die beweging brengt van 'Niet dit' naar 'Yes, dit wel'.
 • Shift jouw energie van een tekort, naar wat is er allemaal mogelijk voor mij! We gaan moed inzetten om te groeien.
 • Houd jezelf niet langer klein, stop met please-gedrag en omarm een leven vol zelfleiderschap door voor jezelf te kiezen
 • Beproefde en ervaringsgerichte methoden om  je zelfinzicht en daadkracht te vergroten
 • Mindset en visualisatie technieken om je twijfel en je innerlijke criticus een toontje lager te laten zingen. Je gaat je richten op JOUW verlangen en moed!
 • Optineel: online coaching d.m.v. 3 live Q&A's

Versterk je Energie

Online programma

    Nu voor € 47,- !     

Online Incentive Versterk je Energie

Inzichten

5 concrete stappen: op weg naar meer energie

Afstemmen

Zelf aan de slag: voelen, meditatie & visualisatie

Tools

Uitgebreid werkboek: oefeningen & reflectievragen

 
Ik ben blij en dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Ik heb zoveel inzichten gekregen, waardoor ik een beter leven krijg. Ik pas alles toe wat ik aan kan en gemakkelijk was het niet. Het werpt veel vruchten af, want ik voel echt meer energie en blijheid Hedy. Ik heb al veel aan de woorden; groei, lef en moed. Durven. Het geeft mij kracht en dat ik mag staan voor wie ik ben. Mooi wat je doet. Dank je wel voor het delen!
" Petra
De hele training voor slechts: €47

Stap voor stap naar meer energie

In de incentive Versterk je Energie, deel ik 5 waardevolle stappen met jou om je energie te versterken. Doe je mee? Geen standaard tips. Je gaat zelf aan de slag en de diepte in. Let's go!


Dit is wat je krijgt:

 • 5 krachtige modules naar meer energie
 • In 6 weken te volgen - toegang t/m 31-12-2023
 • Bij iedere stap een uitgebreid downloadbaar werkboek 
 • Diverse audio-oefeningen ter verdieping
 • Geen standaard tips, je gaat werkelijk de diepte in en zelf aan de slag

  Mogelijkheid tot het bijboeken:
 • Online coaching door middel van 3 live Q&A's

Wat anderen zeggen

Dankjewel voor de waardevolle incentive Versterk je Energie. Zo fijn om hieraan te mogen deelnemen. Nu heb ik handvatten om verder te komen waar ik vastliep. Veel oefenen, maar ik weet zeker dat ik stap voor stap vooruit kom. Ook de audio maakt het helemaal compleet!
" Debbie

Zo zit het programma in elkaar

Welkom!

De inhoud van dit programma is kort, bondig én praktisch. Geen urenlange video’s of tientallen bijlages die je energie verder opslurpen. Je kunt met 1 thema aan de slag of de vragen keer op keer opnieuw doorlopen om een laagje dieper te gaan. Van harte welkom bij deze Incentive! Een stap op weg naar meer voelen, naar meer energie.

Week 1: 1e stap Weten

Maak die balans op! De vragen uit het werkboek gaan je hier bij helpen. Door balans op te maken, heel eerlijk te zijn naar jezelf en jezelf de juiste vragen te stellen, zul jij weten waar je staat en wat je nodig hebt. En ook, wat je niet meer hebt te doen!

Week 2: 2e stap Voelen

Een van de belangrijkste drijfveren van mensen is gelukkig zijn. Een gelukkig leven leiden en jezelf goed voelen. Echter, dit betekent niet dat we ons ook altijd alleen maar goed moeten voelen. Of dat we onze minder prettige gevoelens moeten wegstoppen. Juist niet! Alles mag er zijn. Durf ongemakkelijke gevoelens te voelen, zodat deze energie weer gaat stromen.

Week 3: 3e stap Verlangen

Deze week duiken we in de wereld van het verlangen en onderzoek jij voor jezelf wat jouw verlangen is. Je verlangen is de drijvende kracht die je in beweging zet. Het laat ons ook voelen wat we missen. Ga je mee op reis?

Week 4: 4e stap Moed

Bij moed zit het kantelpunt van transformatie en verandering. Moed helpt je energie shiften van een tekort, naar overvloed. We gaan hart- met hoofdzaken verbinden. De oefeningen gaan bijdragen aan het vergroten van je zelfvertrouwen en je moed. Zodat je straks dappere keuzes kunt maken voor jezelf.

Week 5: 5e stap Kiezen

Als sensitief persoon voel je je al snel egoïstisch, minder loyaal en te veel. Wie ben ik om meer voor mezelf te wensen? Afrekenen met twijfel en onzekerheid is een vorm van zelfliefde en een enorm krachtige manier om jouw energie versterken. Het is namelijk 100% de bedoeling dat je jezelf energiek voelt! 

Week 6: Gefeliciteerd! 

Jouw energie is aanzienlijk versterkt

Veel gestelde vragen

Hoe werkt deze incentive?

De Incentive Versterk je Energie is een programma welke bestaat uit 5 stappen. Per week komt er een stap vrij, zodat je in 5 á 6 weken het hele programma kan doorlopen.
De stappen zijn verdeeld over een eigen module welke bestaat uit een korte video, audio-oefening(en) en een werkboek met verdiepende vragen die je inzicht geven en direct in de praktijk kunt toepassen.

Omdat dit programma er ook op is gericht om de verbinding met je lichaam en het voelen te herstellen, zal ik ook lichaamsgerichte oefeningen toepassen zoals o.a. een meditatie/visualisatie.

De vragen in de lessen helpen je om inzicht te krijgen. Je vult de antwoorden in voor jezelf en het beantwoorden doet zijn werk al in jouw brein. Ze worden niet door mij beoordeeld. Bij sommige vragen zul je wat dieper mogen graven, neem hier dan ook echt de tijd voor. De waarde van deze inzichten kunnen net datgene zijn wat je nodig hebt om jouw energieniveau te veranderen.

Omdat je dit programma hoogstwaarschijnlijk start met een tekort aan energie, heb ik de video’s en de lessen zo gemaakt dat ze weinig inspanning van je vragen. Echter het is een Incentive, dus de oefeningen zullen je wel degelijk stimuleren om je energiebalans zo optimaal mogelijk te herstellen.
Maak iedere week tijd om de video te bekijken en het werkboek te downloaden. Je kunt dan in eigen tempo door de vragen heen gaan en de tijd nemen om te voelen wat vóór jou werkt.

Ik ben heel moe. Is deze incentive dan wel iets voor mij?

Jazeker! De opzet van dit programma is nieuw. Geen urenlange video’s of tientallen bijlages die je energie verder opslurpen. De inhoud van dit programma is kort, bondig én praktisch.
Je gaat ontdekken wat je echt nodig hebt en daar naar handelen. Ook krijg je inzicht in wat je juist niet meer hebt te doen. Dit zorgt ervoor dat je van jezelf een prioriteit maakt, beter voor jezelf zorgt en hierdoor meer energie krijgt.

Je gaat werken aan een blijvende stevige basis, echter niet met standaard tips. Je gaat de diepte in. Tijdens de Incentive zal je ontdekken dat je hierdoor niet alleen meer energie krijgt, maar ook meer tijd voor de dingen reserveert die jij echt leuk en belangrijk vind. Een dikke win-win situatie.

Hoe lang heb ik toegang?

Direct na het aanmelden kun je aan de slag met de eerste stap. Hierna wordt er iedere week een nieuwe stap voor je klaargezet. Je kunt het programma in 5 á 6 weken doorlopen.
Je behoudt toegang tot het einde van het jaar (31-12-2023). Dus je hebt alle tijd om het programma in je eigen tempo te doorlopen.

Kan ik dit online programma ook later bekijken?

Jazeker! Je kunt het programma in 6 weken doorlopen. Je ontvangt na je aanmelding je inloggegevens en een bevestigingsmail en kan dan direct aan de slag. Je behoudt toegang tot het einde van het jaar (31-12-2023). Dus je hebt alle tijd om het programma in je eigen tempo te doorlopen.

Ik wil door jou begeleid worden tijdens dit programma. Kan dat?

Ja, dat kan! Het programma doorloop je zelfstandig. Wil je door mij begeleid worden dan kun je bij het afrekenproces de optie aanklikken voor deelname aan 3 extra live Q&A's. Je krijgt dan samen met de andere deelnemers toegang tot deze 3 live Q&A's. Hiervoor stuur ik je een aparte link toe.

De Q&A's vinden maandelijks online plaats op de laatste vrijdagochtend van de maand; in september, oktober en november. Tijdens deze Q&A's ontvang je extra verdieping en antwoorden op jouw vragen. Tevens leer je ook van de andere deelnemers. Dus ik zeg, pak mee die Q&A ;-).

Wat als ik niet tevreden ben?

Ik wil alleen maar blije klanten :-). Heb je de Incentive helemaal doorlopen en vind je het niks? Stuur mij een mail binnen 6 weken na jouw start met je feedback op de Incentive en ik refund zonder gedoe je investering.

Mijn vraag staat er niet tussen

Staat jouw vraag er niet bij? Schroom niet en mail je vraag naar info@groeienmetlef.nl. Dan reageer ik zo snel mogelijk.

Hi, mijn naam is Hedy

“Ik ben een echte levensgenieter. Mijn hart gaat dansen van (mijn) kinderen, spelen, de natuur, creatief bezig zijn, iets doen voor de ander én zeker ook me-time, een goed glas wijn, lekker eten, vriendschap en natuurlijk de liefde.

Daarnaast ben ik altijd in ontwikkelingIk hou van leren, uitdaging en afwisseling. In mijn werk hou ik ervan om anderen te inspireren en waar ik écht blij van word is groei en bewustwording brengen. Op persoonlijke vlak, als ook bij werkgerelateerde groei. Voor meer energie, vrijheid en impact! 
Mijn missie is om zoveel mogelijk HSP HSS te helpen groeien
zodat ze nog meer flow en energie in hun leven ervaren. Specifiek: om hooggevoelige en ambitieuze vrouwen weer in contact te brengen met hun passie, creativiteit en liefde voor zichzelf. Zodat ze van hieruit, ook weer kunnen zorgen voor alle andere aandachtsgebieden in hun leven.”

Ik begeleid je naar meer energie en vitaliteit in je leven en werk

Start nu en versterk je energie in 6 weken!

null