HSP & HSS Coaching

Ik help ambitieuze, sensitieve HSP HSS
om zichzelf niet langer klein te houden.
Dit is de plek waar je je dromen visualiseert
en moed creëert om ze waar te maken!

HSP & HSS Coaching

Ik help ambitieuze, sensitieve HSP HSS om zichzelf niet langer klein te houden. Dit is de plek waar je je dromen visualiseert en moed creëert om ze waar te maken!

Voor persoonlijke groei en meer bewustzijn

Wens jij meer ontspanning, helderheid of balans in je leven? Loop je vast of worstel je al een tijdje met vraagstukken? Gaat de wereld je soms te snel en word je overspoeld? Of wil je verandering, maar weet je niet goed waar te beginnen?

Dan is dit de plek voor wezenlijke verandering in je leven. Ik geloof namelijk dat jij hier bent om een verschil te maken met jouw talenten en jouw kwaliteiten.
Het is mijn missie om hooggevoelige en ambitieuze vrouwen weer in contact te brengen met hun passie en liefde voor zichzelf. Zodat je van hieruit, ook weer kunt zorgen voor alle andere aandachtsgebieden in je leven.

Ik verbind hart- met hoofdzaken en ik geef je je vertrouwen, lef en creatiekracht weer terug. Om volop te leven vanuit je kern en je potentieel. De mogelijkheden zijn grenzenloos. Het zit al in je. En ik begeleid je met rust en liefde voor alles wat er is en weer gezien mag worden op weg.


 Vertel me meer!


Ook ervaring als online coach

+4 jaar ervaring in online coachtrajecten

Ook internationale coachtrajecten

E-coach bij Anahata Coaching & Training


Werkt samen met

Anahata Coaching
HSP at Work

Kunst na Arbeid

Week van de HSP
" Joni over HSP Coachtraject

Veel inzichten en handvatten

Na mijn gesprekken met Hedy, die elke keer werden gevormd naar mijn wensen of de obstakels die ik afgelopen weken tegen kwam, werd veel helder voor mij.

Ze geeft ontzettend veel inzichten en handvatten om angsten maar ook ‘de normale activiteiten’ tegemoet te gaan. Ik krijg meer rust in mijn hoofd en kan nu sneller symptomen (van hoogsensitiviteit) plaatsen.
We hebben ook gekeken naar de levenswaarden die onbewust heel belangrijk voor mij zijn en erover gesproken om daar meer naar te leven.

Ook al moet ik uiteindelijk het werk zelf doen en blijven doen, geeft Hedy het gevoel dat ze je begrijpt en pakt ze alles (in overleg) aan op diverse manieren zodat je je eigen versie eigen kunt maken.
Bij Hedy is er een fijne en open sfeer en voelde ik me direct op mijn gemak.


Meer reviews lezen?


 Yes, please!


"   DIT IS DE PLEK VOOR WEZENLIJKE VERANDERING! 

LEEF OP EEN MANIER DIE PAST BIJ JOU

Waarom Personal Coaching

Voor als je voelt dat je vastloopt en verlangt naar meer energie, vrijheid en impact

Iedereen kan vastlopen op een bepaald moment in zijn of haar leven. Dit kan komen door veranderingen in je leef- en/of gezinssituatie. Het kan komen door bepaalde eisen die aan jezelf stelt, of eisen die door anderen aan jou worden gesteld. Maar het kan ook zijn dat je iets anders wilt in je leven.

Je hebt een droom, een ambitie of een bepaalde wens
Of je merkt dat het niet lekker loopt, maar je weet niet goed wat? Ieder mens reageert hier anders op en gaat hier anders mee om. En soms lukt het je niet, om hierin een juiste weg te vinden.
Je merkt aan jezelf dat je niet meer volop kunt stralen. Dat je ergens vastloopt.


Op zo’n moment kan coaching de juiste ondersteuning bieden
Als coach kijk ik met je mee en zetten we de zaken op een rij. Tijdens de coaching kom je tot ontdekkingen en inzichten over jezelf. Je wordt je meer bewust van wat er speelt bij jou, je gezin en onderlinge relaties.
Hierdoor komen je gedachten meer in balans met je gevoelens. Je hoeft minder alleen te piekeren en je leert je lichaam en energieniveau beter begrijpen. Je kunt makkelijker jezelf zijn en je hoeft je minder te focussen op wat anderen van je vinden of van je verwachten.

Vaak kun je meer dan jezelf denkt!
De uitdaging is om je eigen kracht weer te ontdekken. Jij hebt alles in huis om jezelf effectief te kunnen helpen. Groeien met Lef biedt coaching en begeleiding die begint met een eerlijke en andere manier van kijken naar jezelf. Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Je kunt bij mij terecht als:

 • Je vastloopt en je voelt dat er meer mogelijk is / dat het tijd is voor een nieuwe stap
 • Je inzicht wilt krijgen in je gedrag
 • Je wilt ontdekken wie je bent en wat je wilt met je leven
 • Je op zoek wilt gaan naar je droom en passie
 • Je emotioneel meer in balans wilt komen
 • Je meer in je zelf wilt gaan geloven en in je eigen kracht wilt gaan staan
 • Je inzicht wilt bij vragen met betrekking tot je gezin, relatie of werk
 • Je een innerlijk conflict onder de loep wilt nemen
 • Je inzicht wenst op de invloed van familiepatronen in je dagelijks leven
 • Je aan je zelfbeeld wilt werken
 • Je meer in contact wilt komen met je intuïtie
 • Je meer rust in je hoofd wenst
 • Je meer zelfliefde wilt ervaren
 • Je zoekt naar het integreren van meer rust in je leven
 • Je meer balans wilt tussen voelen en denken en/of moeten en willen


Wat anderen zeggen ...

Ik voel mij meer zelfverzekerd en zit lekker in mij vel. Ik heb geleerd dat mij emoties er mogen zijn, ...

Voordat ik begon aan deze vorm van coaching, stond ik heel anders in het leven. Ik liet mij voornamelijk leiden door anderen en hun gevoelens. Tijdens de coaching sessies heb ik geleerd om zo dicht mogelijk bij mijzelf te blijven en de sessies hebben mij ontzettend veel inzichten gegeven. 

Het gaat nu goed met mij! Ik heb in het afgelopen half jaar keuzes gemaakt, waardoor er zoveel deuren voor mij geopend zijn. Ik voel mij meer zelfverzekerd en zit lekker in mij vel. Ik heb geleerd dat mij emoties er mogen zijn, hierdoor merk ik dat dit mij meer rust geeft in mijn dagelijks leven.
Ik ben zo blij dat ik Hedy heb ontmoet. Hedy heeft een grote inlevingsvermogen, en weet de juiste vragen te stellen die je werkelijk aan het denken laat zetten. Daarnaast heeft zij ook een ruimaanbod aan activiteiten, waardoor ik mijzelf beter ben gaan leren kennen en begrijpen.

Hedy is een ervaringsdeskundige, oprecht geïnteresseerd en heeft een fijne sfeer om over zich heen, waardoor ik mezelf heel gauw kon openstellen. 

Mariëlle - HSP Coaching
De inzichten die je me hebt gegeven over hoogsensitiviteit zijn zo verhelderend geweest ...

Je hebt me gecoacht op het vinden en bewaken van mijn energie balans. Mijn batterij was volledig leeg toen wij elkaar in april voor het eerst spraken. Mijn gedachten draaide overuren, mijn lichaam schreeuwde om rust en alleen willen zijn.
Als werkende moeder van jonge kinderen is het niet altijd makkelijk, dat is algemeen bekend. En ja, ik had al een paar maanden extra zorgtaken, maar ik zorgde daarnaast ook voor voldoende ontspanning. En toch voelde ik me met de dag meer overbelast raken. Waarom?
De inzichten die je me hebt gegeven over hoogsensitiviteit zijn zo verhelderend geweest. Het heeft me veel geleerd over mezelf als sensitief persoon, waar ik energie uithaal en aan kwijtraak en hoe ik echt kan ontspannen/opladen.
Door je rust en oprechte interesse voelde ik me altijd op mijn gemak bij je. Door je prikkelende vragen gaf je me het soms nodige duwtje in de rug. Ik zal je zeker aanbevelen. Nogmaals dank je wel Hedy! n voor al je hulp.

Mikki - HSP HSS Coaching
IK belangrijk ben in mijn leven, want als IK niet goed in balans ben, dan is dat leven een stuk minder leuk ...

De eerste keer dat ik bij Hedy kwam voelde ik me meteen op mijn plek. Ik heb Hedy als een eerlijk, rustig en behulpzaam persoon leren kennen.
Zij heeft mij begeleid in mijn zoektocht naar wie ik werkelijk ben, in stukjes los laten en voor mezelf kiezen.
Heeft me doen inzien dat IK belangrijk ben in mijn leven, want als IK niet goed in balans ben, dan is dat leven een stuk minder leuk.

Door een burn-out duurt het allemaal iets langer om mijn draai te vinden in het HSP gebeuren, maar ook daar heeft Hedy mij een stukje in begeleid. De dingen op een andere manier leren te bekijken en vooral tijd in mezelf te investeren door dingen te gaan ondernemen die bij míj passen, die ík echt fijn vind.
Mijn reis naar een nieuw levenspad heb ik ingezet. Ik ben razend enthousiast, zie toekomst perspectief. Ik word zo langzaam aan weer een blij!! Hedy dank je wel. Mede dankzij jouw vertrouwen dat het goed gaat komen met mij, heb ik de eerste stappen gezet.

En oh....wat voelt dat goed!!

Annie - HSP Coaching


Alle reviews lezen over de HSP HSS trajecten?

​​​​De basis van mijn coaching

Mindset

Je bent wat je denkt en waar je ten diepste in gelooft. Laat je mindset weer vóór je werken.

Lichaam

Je bewustzijn vergroten door verbinding te maken met je lichaam. Voel je lijf, het is wijs.

Emoties

Emotie (energie) dat niet kon stromen, ligt opgeslagen in jou. Laat weer stromen wat raakt

Bezieling

Meer doen van waar je hart een sprongetje van maakt. Weet jij wat het is? Spring dan!

Meer weten over mijn werkwijze?

Ik ben Hedy van Ophem


HSP HSS Work & Life Coach I
Bewustzijnscoach


 M: 06 – 123 21 622
 E: info@groeienmetlef.nl