Reviews

Lees hier uitgebreide ervaringen van anderen 
over HSP HSS Coach Hedy op het gebied van
Online Coachtrajecten HSP HSS en
ook HSP en Werk gerelateerd

Hier vind je uitgebreide reviews over Online Coachtrajecten

Reviews Online Coach trajecten

" Sara - Ik ben geholpen bij mijn onderprikkeling

Door coaching bij Hedy, vond ik in een paar sessies de bevestigingen die ik zocht.
Tevens heeft ze me geholpen met mijn hulpvraag i.v.m. onderprikkeling.

Ze heeft zeer snel door waar de pijnpuntjes zitten. Door de juiste vragen te stellen laat ze je zelf nadenken en zet ze je zo op weg in de goede richting.
Hedy is een Coach met de juiste capaciteiten.

" Stijn - ... net die 'boost' die ik nodig had

Hedy was mijn eerste coach nadat ik er voor mezelf uit was dat ik wel enorm veel vinkjes kon afvinken bij een HSP omschrijving.
Na ons eerste contact, kreeg ik een mooie roadmap voorgeschoteld wat Hedy voor me kon betekenen. Deze was zeer duidelijk en voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Het mooiste vond ik dat ik nooit het gevoel had dat ik een nummertje was zoals ik al wel eens eerder had bij een andere psycholoog,sterker nog ik heb altijd het gevoel gehad dat Hedy net dat tikkeltje verder ging om de juiste hulp aan te bieden op het juiste moment !

Voor mij was Hedy de juiste coach op het juiste moment, net die boost die ik nodig had om enkele zaken in mijn leven te doorbreken en op orde te stellen. Bedankt Hedy!

" Sarah - Na elke sessie is mijn innerlijk vuurtje steeds maar harder en harder gaan branden

Tijdens onze sessies heeft Hedy me geholpen een beeld te vormen wat mijn hoogsensitiviteit juist is, hoe ik ermee om kan gaan en wat voor impact het kan hebben. 

Ik heb ontdekt wat mijn talenten en valkuilen zijn, wat de waardes zijn waar ik naar streef en hoe ik dit zo goed mogelijk kan naleven, hoe ik kan omgaan met afwijzingsgevoeligheid, over- en onderprikkeling en hoe ik met mijn volledige zelf mijn beste leven kan leven. Ik heb angst recht in de ogen gekeken, een compromis gesloten en ben stap voor stap open gebloeid. Ik heb talloze tips en handvaten gekregen die mijn perspectief op mijn leven zoveel beter maken, hoe klein en simpel die dingen ook zijn.

Ik heb dus heel veel over mezelf geleerd en ben dit ook gaan toepassen in mijn leven.

Ik zou de handvaten die ik heb mee gekregen voor geen goud kunnen missen en ik ben ontzettend dankbaar voor de vele inzichten die ik heb opgedaan. Na elke sessie is mijn innerlijk vuurtje steeds maar harder en harder gaan branden. En dit is toch wel iets heel krachtig met de kennis dat alle sessies online zijn doorgegaan.

Meer reviews Online Coaching

" Judith - Ik heb tools gekregen om de 'lastige' kanten van mijn hoogsensitiviteit te leren accepteren.

Ik heb jou leren kennen als een zeer bekwame coach, waarmee ik mijn gedachten op een rij kon zetten en die mij tools heeft gegeven om te leren omgaan met mijn angsten en de 'lastige' kanten van mijn hoogsensitiviteit leren te accepteren. Nogmaals dank je wel.

" Janine - Wat ik heel fijn vind, is dat je me dingen hebt meegegeven die ik in de periode na de sessie continu kan toepassen in mijn dagelijks leven.

De sessies hebben me op het goede moment geholpen om verder te komen, op momenten dat ik met alleen de opdrachten en oefeningen vanuit de online-training in mijn dagelijks leven niet meer verder kwam.

Je hebt, ondanks dat je me niet goed kende, tijdens de gesprekken precies eruit weten te halen waar ik op vast liep. Je hebt me beide keren goed aan het denken gezet en me ook de kracht gegeven om voor mezelf te kunnen en mogen kiezen.
Wat ik heel fijn vind, is dat je me dingen hebt meegegeven die ik in de periode na de sessie continu kan toepassen in mijn dagelijks leven.

Dat heeft me echt goed gedaan. Ik ga hier mee verder en ben in de tussentijd van mijn werk als diëtist af en doe vooral heel veel leuke dingen. Ik heb nu definitief besloten dat ik echt het onderwijs in ga. En ik kan niet anders dan hier alleen maar heel erg enthousiast van worden.

Dus ik ben nog elke dag bezig met wat ik o.a. met jou heb besproken en voor mezelf aan het kiezen. Dankjewel daarvoor!

" Marita - Het is gewoon heel fijn dat je veel weet over hoogsensitiviteit en HSS en hoe ik werk ;-).

Zeker wil ik vertellen hoe ik de coaching heb ervaren. Ik ben daar namelijk écht heel positief over. Het voelde fijn dat jij mij goed begreep en aanvoelde, je dacht mee vanuit mij als persoon.

Ik vond het prettig dat je niet zegt 'dit en dat moet je doen', maar wel suggesties geef hoe ik over dingen na kan denken of hoe ik iets aan kan pakken. De keus of ik dat dan ook daadwerkelijk zou doen lag gewoon bij mij.

En het is gewoon heel fijn dat je veel weet over hoogsensitiviteit en HSS en hoe ik werk ;-). Nogmaals bedankt!

" Lara - Ik ervaar meer rust in mijn hoofd en leid mijn eigen leven weer.

Omdat ik meer de hoofdrol in mijn eigen leven wilde spelen, in plaats van mij continu aan anderen aan te passen, ging ik op zoek naar een coach.
Via via kwam ik bij Hedy terecht, waar ik een coachingtraject heb gevolgd. Samen hebben we gekeken naar o.a. HSP HSS zijn, het pleasen, waarden, gedachten en controle.

Dit hebben we gedaan door het voeren van gesprekken, maar ook door werkbladen in te vullen. Bovendien weet Hedy het goed inzichtelijk en invoelbaar te maken door oefeningen te doen tijdens de coachingsessies.

Dit heeft mij veel inzicht gegeven in o.a.: waar laad IK van op, wat vind IK belangrijk, waar komt het pleasen vandaan en het vele denken is een manier om controle te houden.
Dit alles heeft geleid tot meer bewustwording waardoor ik meer rust in mijn hoofd ervaar en meer mijn eigen leven leid. Kortom: ik heb er veel aan gehad!


 Genoeg gelezen! Wat is er mogelijk?

Door je altijd liefdevolle maar af en toe ook
confronterende en directe aanpak heb ik
herontdekt wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. 


" Liefs Anja

Anja over HSP HSS Coachtraject - Online

Lieve Hedy, dank je om mij met zoveel enthousiasme, begrip en steun te begeleiden bij mijn eerste HSP-HSS coachtraject. De ruimte die je me gegeven hebt, het vertrouwen en de rust die je uitstraalde en je bereidheid om eigen ervaringen te delen maakte het voor mij heel makkelijk om me verbonden te voelen met je. Dat ik in Spanje woon en onze sessies via videobellen verliepen, maakt de connectie die we zo snel konden maken, nog waardevoller.

Mijn keuze om als Vlaming dit proces met jou, als Nederlandse coach aan te gaan, was een succes.
Door je altijd liefdevolle maar af en toe ook confronterende en directe aanpak, leuke maar ook moeilijke oefeningen, soms grappige maar vooral doortastende vragen, heb ik herontdekt wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan.

Door onze gesprekken, jouw praktijk en kennis over HSP en HSS, begrijp ik beter welke conflicten er spelen en welke impact dit op me heeft. Je hebt geholpen om mijn patronen en valkuilen zichtbaar te maken, me aangemoedigd om diep te gaan graven, me laten lachen om mezelf en me getroost toen ik het nodig had. Je hebt me vooral tools gegeven om nog verder te kunnen groeien en nog meer de vrouw te zijn die ik ben. Het is fijn te weten dat je bereikbaar blijft in de toekomst en ik blijf ook jouw avonturen zeker volgen


 Als dit online kan? Dat wil ik ook!


Nog meer reviews over Online Coaching

These slides will be slide-able on the live version of your page!
" Ik heb angst recht in de ogen gekeken, een compromis gesloten en ben stap voor stap open gebloeid.


Na een zwaar verleden ben ik in een situatie terecht gekomen waar ik me ontzettend slecht voelde en mezelf compleet kwijt was. De afgelopen 2 jaar ben ik een zoektocht aangegaan om mezelf (terug) te vinden. Op dit pad ben ik te weten gekomen dat ik een hoogsensitieve HSS ben. Een paar maand na deze ontdekking heb ik besloten het boek “prikkels bijten niet” van Saskia Klaaysen te lezen en aan te kloppen bij haar praktijk. Vervolgens ben ik doorverwezen naar Hedy en heb ik een coachingtraject bij haar afgelegd.

Tijdens onze sessies heeft Hedy me geholpen een beeld te vormen wat mijn hoogsensitiviteit juist is, hoe ik ermee om kan gaan en wat voor impact het kan hebben. Ik heb ontdekt wat mijn talenten en valkuilen zijn, wat de waardes zijn waar ik naar streef en hoe ik dit zo goed mogelijk kan naleven, hoe ik kan omgaan met afwijzingsgevoeligheid, over- en onderprikkeling en hoe ik met mijn volledige zelf mijn beste leven kan leven. Ik heb angst recht in de ogen gekeken, een compromis gesloten en ben stap voor stap open gebloeid. Ik heb talloze tips en handvaten gekregen die mijn perspectief op mijn leven zoveel beter maken, hoe klein en simpel die dingen ook zijn.

Ik heb dus heel veel over mezelf geleerd en ben dit ook gaan toepassen in mijn leven. Ik zou de handvaten die ik heb mee gekregen voor geen goud kunnen missen en ben ontzettend dankbaar voor de vele inzichten die ik heb opgedaan. Na elke sessie is mijn innerlijk vuurtje steeds maar harder en harder gaan branden. En dit is toch wel iets heel krachtig met de kennis dat alle sessies online zijn doorgegaan.

 Met de hulp van Hedy en anderen gaat het ondertussen al stukken beter. De kernwaardes die ik tijdens onze sessies ben tegengekomen, zijn een groot deel geworden van wat ik doe, wie ik ben en hoe ik naar dingen kijk. Dankzij de begeleiding van Hedy ben ik op juiste pad in mijn zoektocht gekomen. Het zal wellicht een oneindig pad zijn, maar ik weet nu hoe ik het op de meest authentieke en optimale versie van mezelf kan bewandelen.

In mijn ogen is Hedy een fantastische vrouw die enorm veel betekent voor mij. Ze heeft haar afdruk zeker bij mij nagelaten. Ik ben haar ontzettend dankbaar en ik kan zeker getuigen dat ze ongelofelijk goed is in wat ze doet. Stiekem is ze zelfs nog een tikkeltje beter in gewoon te zijn wie ze is. Dank je voor de liefdevolle, sensitieve en warme ondersteuning!


Sarah - HSP HSS Coaching Online

" Ik heb inzicht gekregen in welke werkzaamheden me energie opleveren en welke juist niet.


Tijdens een gesprek met mijn toenmalige manager, kaartte ik aan dat ik graag aan de slag wilde met het verkrijgen van meer focus in mijn werk. Op dat moment weet ik dat ik hooggevoelig ben, maar ik kan daarbij mijn drang naar het aangaan van nieuwe uitdagingen/prikkels niet plaatsen. Daarnaast heb ik ook de neiging om te pleasen, omdat ik het voor mezelf en voor anderen altijd meer dan goed wil doen.

Door deze eigenschappen voelde ik dat ik productiever kan zijn: ik ben te snel afgeleid door alles waar ik van mezelf aandacht voor moet hebben (en dat is veel, heel veel) en mis dan de juiste focus. Het zelfkritische zit me daarbij ook nog eens in de weg. Kortom: ik loop hierin vast. Via google vond ik Hedy en ik heb haar gevraagd of ze me kan helpen me meer voldaan te voelen en mijn grenzen kan aangeven i.c.m. het omgaan met het sterke verantwoordelijkheidsgevoel en verwachtingen die ik heb. Eerder had ik wel eens coaching gehad, maar voelde ik me niet begrepen in mijn hoogsensitiviteit. Ik wilde dan ook een coach die hierin gespecialiseerd is.

Doordat we niet bij elkaar in de buurt wonen, heeft de coaching online plaatsgevonden.

Al direct had ik het idee dat ik met Hedy meer de diepte in kon gaan omdat ze me begreep. De struggels als hooggevoelig persoon in een zakelijke werkomgeving, snapte ze. Daarnaast kwam ik er al snel aan de hand van de informatie van Hedy achter dat ik HSS ben en daarmee viel het een en ander op zijn plek.

We zijn vooral met het teveel en tekort aan prikkels aan de slag gegaan. Bijvoorbeeld door een prikkelcurve te maken, om zo in balans te komen en in een positieve flow. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in welke werkzaamheden me energie opleveren en welke juist niet. Doordat ik een deel van mijn functie zelf kan invullen, kon ik daarmee meer het accent leggen op activiteiten die energie opleveren voor mij. Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in Rejection Sensitivity en heb ik handvatten van Hedy gekregen om hier sturing aan te geven. 


Al met al gaat het een stuk beter. Als HSS’er zal balans een struggels blijven, maar door de inzichten die ik heb opgedaan tijdens deze coachingssessies kan ik zaken veel beter plaatsen en op tijd ingrijpen. Ik ben Hedy daarvoor zeer dankbaar en zal elke HSP’er/HSS’er coaching van haar aanraden! 

" Miranda - HSP HSS en Werk - Online

"De coaching bij Hedy mij veel steun en kracht gebracht.

Hedy heeft mij geholpen met het verder ontwikkelen van mijn zelfinzicht.


Als ambitieuze gevoelige vrouw was ik via mijn werkgever Gemeente Rotterdam op zoek naar een manier om mijn HSP/HSS beter in te kunnen zetten op de werkvloer.  Nu was ik zelf al in een fase waarin ik begreep dat HSP/HSS een aanwinst/kracht is van mij als persoon en niet zo zeer een belemmering. Ik had vooral behoefte aan handvatten om mijn kracht beter in te kunnen zetten in werk en privé.

Na het doen van een aantal online cursussen via Anahata Coaching had ik de behoefte om fysiek 1 op 1 aan de slag te gaan met een coach.
Middels wat onderzoek en een kennismakingsgesprek heb ik via Anahata gekozen voor een coachingstraject bij Hedy van Ophem (groeienmetlef.nl).

Niet wetend en onzeker wat mij te wachten stond ben ik dit proces ingegaan. 


Het afgelopen jaar heeft de coaching bij Hedy mij veel steun en kracht gebracht.

Hedy heeft mij geholpen met het verder ontwikkelen van mijn zelfinzicht. Ik wist bijvoorbeeld waar mijn talenten zaten, maar hoe ik deze het beste onder woorden kon brengen en deze talenten ook daadkracht kon geven wist ik nog niet.
Hier zijn we mee aan de slag gegaan door gebruik te maken van bijvoorbeeld vragenlijsten, spellen, diepte gesprekken en praktijkopdrachten.

Ik heb ook de kans gehad om bepaalde gedragingen en gedachten onder de loep te nemen, beter te begrijpen, te veranderen of juist gewoon te accepteren. 

In het gehele traject kreeg ik de ruimte om afhankelijk van mijn behoefte en emoties van die maand, met een vraag of onderwerp te komen tijdens het gesprek.
Ik wilde namelijk niet gelijk een plan en had per sessie een hulpvraag die ik wilde uitwerken.

Voor mij is duidelijk dat Hedy een flexibele, ervaren en aanwezig coach is waar je zowel op persoonlijk als werkvlak bij terecht kan!

" Naoual - HSP HSS en Werk - Online

" Dat ik in Spanje woon en onze sessies via videobellen verliepen, maakt de connectie die we zo snel konden maken, nog waardevoller


Aanbod Coaching & Training

Trainingen - Live & Online

Vind hier mooie online producten, masterclasses en alle informatie over HSP Café & Live bijeenkomsten 

HSP HSS Coaching

Wil jij echt de diepte in voor jouw persoonlijke groei? Dan bied ik 

Personal Coachtrajecten aan

HSP & HSS op het Werk

Loop je als HSP vast in je werk of onderneming? Ik bied op maat; Werkgerelateerde Coachtrajecten


Ervaring als online coach

+4 jaar ervaring in online coachtrajecten

Ook internationale coachtrajecten

E-coach bij Anahata Coaching & Training

Behoefte aan meer ervaringsverhalen?

HSP HSS Coaching

HSP en WERK Trajecten

Zo pakkend,
Zo herkenbaar
Wat kun je dat mooi verwoorden


" Pauline

Greep uit Comments op Social Media

@groeienmetlef.nl

Zijn wij al met elkaar verbonden?

Op social media deel ik regelmatig waardevolle informatie en tips over hoogsensitiviteit, (lichaams-) bewustzijn, persoonlijke groei, zelfleiderschap, zelfzorg en zelfwaardering. So let's connect!

Ik ben Hedy van Ophem


HSP HSS Work & Life Coach I
Bewustzijnscoach


 M: 06 – 123 21 622
 E: info@groeienmetlef.nl